onsdag 25. februar 2015

"Glassbarna" av Kristina Ohlsson

Billie og moren hennes har flyttet på landet. Ut fra byen og vekk fra skolen hennes. Billie er overhodet ikke fornøyd med dette! Og nå når hun er sikker på at det er noe galt med huset de har kjøpt, vil hun i hvert fall ikke bo her - ikke tale om. Det skjer ting i huset, skumle, ekle ting, akkurat som huset prøver å jage dem ut.

Det høres kanskje dumt ut, men Billie er sikker på at det er noe som ikke er som det skal med det blå huset i Sparrisvägen. Det var noe rart med mannen som solgte dem huset også, han som sa han var eiendomsmekler. Men …mamma tror ikke på henne, hun tror det er en del av en kampanje for å få flytte tilbake til byen.

Men det er noe feil med huset, det har skjedd ting der tidligere, og nå er noe i ferd med å skje igjen. Det er helt tydelig at det er mange i landsbyen som vet noe om hva som egentlig har skjedd, men ingen vil snakke om det. Ikke før Billie, venninnen Simona, og kameraten Alladin starter sin detektivvirksomhet, begynner noen å snakke om husets mørke fortid.

Jo mer de finner ut, jo skumlere blir det, og de må forte seg å finne ut av det før det er for sent. Før noe skjer med Billie og moren hennes også...og for en spennende slutt det blir.
 
Hvis du vil låne "Glassbarna", trykk her
 
Kristin
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar