mandag 7. november 2016

"Imorgen er alt mørkt"-serien av Sigbjørn Mostue
Tre bøker: «Brages historie», «Marlens historie» og den flunkende nye «Når alt slutter».

Uprisen er ungdommens egen kåring av årets beste norske ungdomsbok, og over 900 ungdomsskoleelever stemte fram «Brages historie» som vinner i fjor.

Brage er en vanlig norsk ungdom som lever et trygt liv i oljelandet Norge. Han har flere venner og han er forelsket i Frida. De er skjermet for verdens råskap. Tror de.
Det meldes om nyheter fra Japan hvor horder av mennesker har blitt gale, de går løs på alt og alle – de har gått amok. Etter hvert kommer det fram at de er smittet av en parasitt med navn MTG: Mutert Toxoplasma Gondii. Noen uker senere har smitten spredt seg til store deler av verden. Internett faller sammen, tv-sendingene slutter, folk flykter, samfunnet går i oppløsning. Faktumet er: verden vil falle sammen.

Alt man kjenner til, alt det trygge og gode man har i livet vil forsvinne. Også Brages trygge liv i Norge. For smitten har nådd Halden…

Denne boka er så spennende og det skjer så mye. Grusomme ting man ikke kan forestille seg - villmark, råskap og ondskap gjør at det er umulig å legge fra seg boka!
Veldig mange har ventet på bok tre, som endelig er her.

Hvis du vil låne bøkene i denne serien, trykk her

Marthe