torsdag 20. juni 2013

"Mariahagen" av Liv Frohde

Sommerferie!
En uke alene i båtnaustet til onkel Fredrik. Sigrid gleder seg noe helt vanvittig. Hun og venninnene skal bare passe på båten og katten til onkel og ellers kan de gjøre akkurat hva de vil. Det ligger an til pratekvelder i soveposene, pizza og godteri, bading og spøkelseshistorier - akkurat slik en sommerferie skal være!

I vika ved siden av der båtnaustet ligger, bodde Maria, hun som bare forsvant og som alle trodde hadde druknet seg. Foreldrene orket ikke lenger å bo i Maria-huset, og nå står det tomt, forlatt, akkurat sånn det var da hun forsvant. Men så...en natt er det lys i vinduet på rommet som var Marias!
Hvem er det som bor i huset? Og hvem er det som har lagd den nydelige hagen med hvite roser og et minnesmerke over Maria?

Sigrid og venninnene hennes bestemmer seg for å undersøke huset og spionere i hagen. Kanskje de kan finne ut hvem som holder til der og få svar på hva som skjedde den gangen for over et år siden.

Det blir både spennende og skummelt når de bestemmer seg for å løse gåten. Boken er kommet i "EGO Spenning" - serien, og den passer fint fra 10 - 11 år.

Hvis du vil låne boken "Mariahagen" trykk her

Kristin